Nederlands English Deutsch

Cart

0

Cavus.eu

Floorstand Motorisierter Public 160kg SD [schwarz]

More Views

Floorstand Motorisierter Public 160kg SD [schwarz]

Multibrackets MB734580Beschreibung

Behoefte aan een krachtige in hoogte verstelbare en mobiele vloerstand voor grote (interactieve) schermen? We hebben de oplossing voor u. De M Motorized Public Floorstand is een robuuste en stabiele oplossing die voorkomt dat het aanraakscherm beweegt wanneer het wordt gebruikt. Door gebruik te maken van robuuste materialen en een zeer krachtige motor, kunt u tot 160 kg in één stabiele beweging omhoog en omlaag heffen. Door de hoogte van het scherm met een klik van de knop aan te passen, kunt u altijd in evenwicht zijn met uw publiek, zitten of opstaan. De unieke en zeer krachtige basis is gemaakt om te kunnen worden gebruikt met interactieve schermen en nodigt de gebruiker uit om het scherm te benaderen, zelfs wanneer de basis wielen gebruikt. De poten worden op een manier geplaatst waar de gebruiker zeer dicht bij het scherm kan staan.

Met TENTE-wielen van hoge kwaliteit kan deze mobiele vloerstand verplaatst worden en gemakkelijk door deuropeningen en over drempels doorlopen. Multibrackets heeft zijn slimme wielbasis ingebouwd met een kleine voetspoor besparende ruimte en het maakt het mogelijk dat de gebruiker erg dichtbij het scherm komt. Dit zorgt voor een veilige en krachtige beweegbare installatie. Ook perfect geschikt voor openbare ruimtes waar de schermoplossing met gemak gemakkelijk verplaatst kan worden (2 personen aanbevolen). Net ontwerp met afgeronde randen, waardoor een professioneel gevoel wordt gecreëerd dat goed past in bedrijfs -en educatieve omgevingen. De hoogte van de interactieve of grote grootte LCD / LED kan gemakkelijk d.m.v. een afstandsbediening over een range van 50 cm aangepast worden.

Nooit was een perfecte kijkhoek was zo makkelijk te bereiken. Er is geen technische kennis of eerdere gebruik nodig om de M Motorized Floorstand te bedienen. Zet hem gewoon op de gewenste hoogte en hij is klaar voor gebruik.

Ondersteund een breed scala aan VESA specificaties (tot 1200 x 800 met optionele accessoires) en is een oplossing voor alle grote schermen die op de markt zijn.

Er is een verscheidenheid aan optionele accessoires beschikbaar om het product op maat te maken. Dit maakt het ideaal voor gebruik op plaatsen waar een scherm verschillende hoogten nodig heeft, zoals voor presentaties, interactieve activiteiten en videoconferentie.

Highlights
 • Groot scherm capaciteit, MAX 160 kg
 • Eenvoudige en slimme bewegende bewegingen van het scherm
 • Het midden van het scherm kan 500 mm via de afstandsbediening worden aangepast
 • De stille elektrische motor is discreet verborgen
 • Geoptimaliseerd voor elk publiek, staande of zittend
 • Slim ontwerp maakt het gemakkelijk om door deuropeningen en over de drempels te bewegen
 • Gemaakt in EU: 'Tente' sluitbare wielen
 • Diverse accessoires beschikbaar
 • Voor gemonteerde componenten verminderen de installatie tijd
 • Video

  Zusatzinformation

  Marke Multibrackets
  Artikelnummer MB734580
  EAN 7350073734580
  Farbe Schwarz
  Material Stahl
  Verpackung Retail
  Bilddiagonale 46 - 55 inch, 55 - 70 inch, 70 - 110 inch
  Elektrisch Ja
  VESA VESA 400x300, VESA 400x400, VESA 600x200, VESA 600x400, VESA 800x400, VESA 800x600
  PDF Product sheet MB734580.pdf
  PDF Anleitung MB734580.pdf
  Produktgruppe 20-05-010

  Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt?

  • Wir sind telefonisch von Montag / Donnerstag von 08:30 zu 17:00 Uhr und Freitag von 08:30 zu 16:30 Uhr am 0252-345445 zur Verfügung.

  * Pflichtfelder

  Copyright © 2020 Cavus. Alle Rechte vorbehalten. Wijzig cookie instellingen
  Warenkorb

  Sie haben keine Artikel im Warenkorb.