Nederlands English Deutsch

Cart

0

Cavus.eu

''Digital Antenna Cable ''''STOFA'''' Approved, 4G ready 10.0m''

More Views

Discontinued

''Digital Antenna Cable ''''STOFA'''' Approved, 4G ready 10.0m''

Sinox HD Premium SHD3810Description

Sinox HD Premium 4G proof coaxkabel
Hoge kwaliteit superieure kabel van het Deense topmerk Sinox.
Stofa approved en YouSee ready
Zoals we in Nederland Ziggo en Caiway hebben als kabelproviders, heeft Denemarken Stofa en YouSee. In Nederland krijgt een goede kabel het KabelKeur keurmerk en in Denemarken worden producten Stofa of YouSee goedgekeurd. De eisen zijn in Denemarken veel strenger, vandaar dat deze kabel duurder is dan een KabelKeur kabel. Maar dan bent u wel verzekerd van de hoogste kwaliteit.
24k vergulde contacten
De kabel is voorzien van 24k hard gouden contacten voor een optimale connectie tussen poort en connector. Het signaalverlies wordt hierdoor tot een minimum beperkt en corrosie wordt voorkomen.
Zuurstofvrij koperen ader
De superieure OFC ader optimaliseert het transport van het signaal. OFC staat voor Oxygen Free Copper, in het Nederlands te vertalen naar Zuurstofvrij Koper. Dit betekent dat de ader minimaal uit 99,96% koper moet bestaan.
Metalen connector met Easy-Grip
De connector is voorzien van een metalen behuizing met geprofileerde pluggreep. Dankzij deze 'Easy Grip' functie is de kabel eenvoudig in en uit te steken.
Optimale afscherming tegen 4G LTE
Deze kabel beschikt over een meervoudige afscherming tegen interferentie, bijvoorbeeld door 4G LTE signalen. De aluminium afscherming is voorzien van een gevlochten koperen mantel die voorkomt dat andere elektrische apparaten en/of radio (RF) signalen storing kunnen veroorzaken. Een dikke halogeenvrije mantel beschermt de ader en afscherming tegen beschadigingen. Kabels met een halogeenvrije mantel hebben de eigenschap om bij doorbranding weinig giftige gassen vrij te geven, alsook weinig rook te ontwikkelen. Dit is in lijn met diverse internationale brandveiligheidseisen.

Additional Information

Brand Sinox HD Premium
SKU SHD3810
EAN 5706808004275
Packaging Blister
Length [m] 10,00
Inputs 1
Outputs 1
Connector - from IEC [m]
Connector - to IEC [f]
Product group 03-01-070

Heeft u een vraag over dit product?

  • We are available by phone from Monday / Thursday from 08:30 till 17:00 and Friday from 08:30 till 16:30 via 0252-345445

* Required Fields

Copyright © 2020 Cavus. All rights reserved. Wijzig cookie instellingen
My Cart

You have no items in your shopping cart.