Nederlands English Deutsch

Cart

0

Cavus.eu

Public Floorstand Dual Pillar 180 HD

Public Floorstand Dual Pillar 180 HD

Multibrackets MB736324Description

De M openbare vloerstandaard Dual Pillar 180 HD introduceert een flatscreen-tv-trolley die is ontworpen om alle functies te bieden die u nodig heeft, waardoor deze perfect is voor elke toepassing. Mobiliteit, aantrekkelijk ontwerp, hoogte-instelling van het display, voor gemonteerde basis en veiligheidscertificaten zorgen voor een snelle montage en bieden een geribbelde, maar aantrekkelijke en gestructureerde oplossing die past in elk interieur.

Geschikt voor flatscreen displays tot 100 inch
Nu kunt u flatscreen displays tot 100 inch op een verplaatsbare vloerstandaard monteren. Deze vloerstaander heeft een zwarte, getextureerde poederlakafwerking die helpt bij het verbergen van vingerafdrukken of stof. Deze vloerstand heeft een eenvoudig te plaatsen display-hoogte aanpassingsfunctie die uniek is. Ontwerpen met een ingebouwd stopmechanisme in de twee kolommen zorgt voor een gereedschapsvrije en moeiteloze tv-hoogteaanpassing. Deze functie vermindert tijdrovende aanpassingen van de hoogte die wordt gebruikt op andere vloerstanden. Nu kunt u in seconden uw display op uw publiek afstemmen, ongeacht of het zit of staat. Voor een snelle installatie is de basis voor gemonteerd. VESA-specificaties variëren van 200x200 tot 1000x600 en de floorstand is voorzien van stevige zwenkwielen - waarvan er twee vergrendel baar zijn om de vloerstandaard op zijn plaats te houden. Kabelmanagement helpt je kabels georganiseerd en uit de weg te houden. Tijdens de introductie wordt deze veelzijdige vloerstatief ook geleverd met accessoires zoals de component shelf en camerashelf standaard inbegrepen.

Modulair ontwerp
Het innovatieve modulaire ontwerp maakt hem eenvoudig te monteren en te demonteren. De uitschuifbare aluminium basis maakt de verpakkingsgrootte compact voor kostenreductie in het vervoer en bespaart opslagruimte zonder afbreuk te doen aan de stijfheid en stabiliteit tijdens manoeuvres. De zware wieltjes maken het gemakkelijk om van kamer naar kamer te bewegen, terwijl de UL-certificering ervoor zorgt dat dit met het oog op veiligheid kan worden gedaan.
De M Public Floorstand Dual Pillar 180 HD kan worden gebruikt met schermen in een standaard landschapsmodus. Het kan worden gebruikt met of zonder plank (inbegrepen) en een camerahouder (meegeleverd).

Highlights
 • Aluminium lichtgewicht Heavy Duty-constructie
 • Gereedschapsloze en moeiteloze hoogte-instelling van de tv
 • Onmiddellijke aanpassing van de kijkhoogte voor een zittend of staand publiek
 • Geïntegreerd kabelbeheer
 • Voorgemonteerde basis biedt stijfheid, stabiliteit en snelle montage
 • Multibrackets textuur poedercoating helpt vingerafdrukken of stof te verbergen
 • Additional Information

  Brand Multibrackets
  SKU MB736324
  EAN 7350073736324
  PDF Product sheet MB736324.pdf
  PDF Manual MB736324.pdf
  Product group 20-05-010

  Heeft u een vraag over dit product?

  • We are available by phone from Monday / Thursday from 08:30 till 17:00 and Friday from 08:30 till 16:30 via 0252-345445

  * Required Fields

  Copyright © 2019 Cavus. All rights reserved. Wijzig cookie instellingen
  My Cart

  You have no items in your shopping cart.